de verveling slaat toe!
Door: Jessica
24 Augustus 2007 | Nederland, Amsterdam
heey mensen,
Jah zoals jullie al lezen slaat de verveling heel erg toe! De afgelopen week was het weer heel slecht! Alleen maar Regen en storm.
Dus als ik smiddags vrij heb weet ik gewoon niet wat ik moet doen.
Maar ik heb nog een beetje goede hoop,want morgen geven ze 37 graden af en zon dus daar hopen we dan maar op!
En morgenavond om 12 uur bevind er een knalfeest op Lido Trasimeno!!!
En...ja laurens je bent iniedergeval wel de eerste ;)
En dan over 8 daagjes zie ik mijn papaatje en mamoeskie weer :D:D
Ik kan niet wachten tot ze er weer zijn!
En tot ik natuurlijk naar huis kan.
Weer lekker op de bank naar de tv kijken, lekker weer gaan korfballen savonds! heerlijk!!
Maargoed nog heel even wachten, ik heb nog een paar foto's gevonden op liza der camera dus hier nog een paar fototjes!
Ciao!! (K)
Dus als ik smiddags vrij heb weet ik gewoon niet wat ik moet doen.
En morgenavond om 12 uur bevind er een knalfeest op Lido Trasimeno!!!
En...ja laurens je bent iniedergeval wel de eerste ;)
En dan over 8 daagjes zie ik mijn papaatje en mamoeskie weer :D:D
Ik kan niet wachten tot ze er weer zijn!
En tot ik natuurlijk naar huis kan.
Ciao!! (K)
24 Augustus 2007 - 15:41
Papaatje En Mamoeski:
Nog even en dan ben je inderdaad onze grote meid van 18 jaar. Feest van het weekend maar en de rest van de week dan zie je ons over 8 dagen en feesten we gewoon met je mee.
Hou heel veel van je kusjes
mamoeskie en papaatje