Nog een weekje!
05 Mei 2007 | Nederland, Oost-Souburg
hallo mensen,
Ja wat is dat snel gegaan zeg, over een weekje ben ik alweer op weg naar Italie!
Daarom heb ik deze site gemaakt, dan kunnen jullie mij zo af en toe eens volgen. Ik ga proberen er zoveel mogelijk verhalen en foto's op te plaatsen!
Ik ga voor 4 maanden naar camping Lido trasimeno!
voor de mensen die benieuwd zijn naar de camping hier een paar links met informatie over de camping!
en dit is het adres van de camping :
Camping Lido Trasimeno
Via Trasimeno 1, Piana 06061 Castiglione del Lago (PG)
Tel 00 39 340 56 18 142
zijn er nog dingen die je wilt weten vraag het gerust!
Groetjes en dikke kus!
Ik ga voor 4 maanden naar camping Lido trasimeno!
en dit is het adres van de camping :
Camping Lido Trasimeno
Via Trasimeno 1, Piana 06061 Castiglione del Lago (PG)
Tel 00 39 340 56 18 142
zijn er nog dingen die je wilt weten vraag het gerust!
Groetjes en dikke kus!
05 Mei 2007 - 17:21
Daan:
Heej Jess,
Heel veel succes op je stage, maak er een mooie tijd van. Je hoeft je daar in ieder geval niet te vervelen. en laat af en toe is wat horen.
-xxx- Daan -
05 Mei 2007 - 18:23
Ahmed:
hee Jess,
Veel plezier op je stage he. Nog 1 week en dan ist voor mij ook weer leuk. Ben ik namelijk klaar met me opleiding. Ben volgend weekend heel de week op de bank te vinden, waarschijnlijk helemaal gebroken door me laatste oefening. K hoop dat je het naar je zin klrijgt van de zomer, waarneer kom je weer is een zomer in NL meemaken? haha
Kuss Ronald. -
06 Mei 2007 - 21:56
Duckje:
Heej lieverd,
Super veel plezier op je stage, ik zal je regelmatig bellen of ff een mailtje sturen, ik vetrek volgende week zondag de 13de. Dus komt ook al dichtbij, spreek je snel weer:) -
07 Mei 2007 - 13:21
Kontje Roinuj:
nou jessica wat sneu dat je me gaat verlaten. Als iemand het jammer vind dan ben ik het wel hoor.
Als je maar niet vreemd gaat, ow wee laat me er niet van horen.
daggg veel liefssss anoniempje
08 Mei 2007 - 15:12
Irenaaa:
hey jessicaatje!
leuk dat je zo'n site hebt johh
je gaat al bijna zei je..
ik wil je verder veel suc6 en veel plezier wensen in italie ;)
maak er wat van haha.. en nog bedankt voor je werkstuk ik heb er wel iets aan gehad, ik weet iig de indeling nu :D die is compleet..
kusss, irenaa -
08 Mei 2007 - 18:36
Jess:
Heej lieverd,
JIj ook super veel succes en echt heeeeeeeeel veel plezier! gaat vast helemaal goed komen met jou! We zitten alle 2 in italie dus als er wat fout gaat of je bent ze beu... Kom maar gewoon naar mij toe! doe ik dat ook bij jou ;)...
nou meis... we houden contact zo als vacansoleilers!
liefs, kus -
11 Mei 2007 - 07:06
Papa En Mama:
Lieve Jess
Wat zal het stil worden bij ons in huis.
Ik hoop dat je weer een gezellige en leuke tijd tegemoet gaat.Mooi weer en veel leuke mensen.
Wij houden heeeeeeel veeeeeeel van jou
kusjes -
11 Mei 2007 - 08:16
Tante Maria:
Lieve Jess,
Nou, daar gaat ze wéér. Je hebt groot gelijk hoor, lekker naar het zonnige zuiden en het lekkere eten :). Maak er weer een leuke tijd van.
Wij komen in Juli naar jou toe, als je dan zorg dat je af en toe vrij bent, dan kunnen we eens lekker naar Rome en Florence gaan. En Asissi is ook erg mooi.
Ik ben benieuwd naar foto's, je krijg van mij fotoruimte, dus ik ga proberen of dat lukt.
Goede reis morgen en tot horens, ziens.
Kusjes tante Maria.
11 Mei 2007 - 09:01
Sjonny :
Djezzzzz ik ga je zooo missen :(.. please don't forget me ;)
jess superfijne stage en maak er wat van !!
dikke kus Jordy (L) -
11 Mei 2007 - 14:37
Daphne:
Hee lieffie,
jeetje, je gaat morgen gewoon al weg. gaat snel johh. iig super veel plezier! wat vast en zeker gaat lukken en heel veel succes. lekker zonnen en genieten haha. ik spreek je vast wel op msn nog regelmatig, en zal je hier bij houden haha ;)hoe was je afscheidsborrel gister nog? heel veel liefs xxx -
12 Mei 2007 - 21:25
Claudia:
Hoi hoi,
Enne... ben je goed aangekomen? Kom je Zaventem goed vinden. Nog op tijd? Het geluk is nu dat je rustig kan slapen (nou ja rustig) zonder het geluid van een zaag die de bomen uit ons bosje omzaagt.
Veel plezier van ons uit den Belgique. -
13 Mei 2007 - 12:34
Renata:
hee ploegmaatje
heel veel plezier in Italië. Ondanks dat je er moet werken voor je stage toch proberen te genieten van het mooie weer (hopelijk), lekkere eten en vul de rest maar in..
Zaterdag hebben we verloren tegen Tjoba, was niet best hoor! nog 1 wedstrijd en het seizoen zit er weer op. Ik hoop je weer snel te zien in het nieuwe seizoen.
groetjes renata