de eerste dagen in Italie!
13 Mei 2007 | Nederland, Oost-Souburg
hallo mensen,
jah jah ik ben er hr! helemaal goed en wel aangekomen in Italie!
De reis is op zich goed verlopen, we kwamen om 2 uur aan in Rome en moesten vanuit daar verder reizen met de trein!
wat we nog niet wisten is dat we 2 keer over moesten stappen, nou je ziet het dus al voor je.
2 meisjes met allebei een grote koffer, een grote tas en een tas met handbagage! ik kan je wel vertellen dat is heel lachwekkend om te zien!
we hebben in ons beste italiaans naar de condusteurs gerend om te vragen naar de juiste treinen en daarna nog eens snel alle bagage in die trein zien te krijgen!
Gelukkig zijn die Italiaanse mannen heel erg " behulpzaam" dus die stonden allemaal te trappelen om ons even een handje te helpen!
Het lijkt wel of die Italianen nog nooit 2 hollandse meisjes hadden gezien.
Maargoed rond een uur of 7 kwamen we eindelijk aan op de camping! helemaal uitgeput van het sjouwen!
Nadat we een lekkere lasagne van de kok op hadden gingen we maar eens kennis maken met de groep.
We zitten in totaal met 9 meiden en 1 jongen. Dus je raad het al dat is 1 groot kippenhok natuurlijk!
Maar wel een heel gezellig kippenhok!
We hebben ons goed vermaakt gisteravond met een lekker italiaans wijntje erbij!
om een uur of 1 ben ik dan tog maar eens gaan slapen.
Ik zal jullie ook even vertellen in wat voor tent ik slaap.
Er was mij dus verteld dat ik in een vacansoleil tent zou slapen, dus met 2 slaapcabines een voortent met tafeltje en stoeltje, koelkastje, 2 gaspitjes en een redelijke ruimte om je kleren kwijt te kunnen. Toen kwam ik me tent binnen....Een witte hoge tent ( in een punt zeg maar ) met 2 bedden en een lamp!
en dat was het dus....dat wordt dus 4 maanden je kleding in je koffers houden of even een ritje maken naar de ikea!
ik ben bang dat het het laatste wordt.
maarja goed je zit niet voor niets op een camping natuurlijk!
vandaag heb ik dan nog een dagje vrij gehad en morgen mag ik aan het werk!
er is nog niet zo heel veel te doen, maar iedereen is een beetje aan het klussen en staat in het restaurant of achter de bar.
Ik ben benieuwd hoe het werken er aan toe gaat, maar dan moet ik nog even morgen afwachten.
Vandaag heb ik nog even lekker op het strand aan het meer gelegen en ik moet je zeggen dat het bruinen alweer redelijk snel gaat!
nou dit was het dan voor vandaag, ik kan hier gratis op internet dus jullie zullen nog wel vaker van me horen!
Een hele dikke kus uit het warme Italie!
jah jah ik ben er hr! helemaal goed en wel aangekomen in Italie!
Het lijkt wel of die Italianen nog nooit 2 hollandse meisjes hadden gezien.
Maar wel een heel gezellig kippenhok!
We hebben ons goed vermaakt gisteravond met een lekker italiaans wijntje erbij!
om een uur of 1 ben ik dan tog maar eens gaan slapen.
Ik zal jullie ook even vertellen in wat voor tent ik slaap.
ik ben bang dat het het laatste wordt.
maarja goed je zit niet voor niets op een camping natuurlijk!
vandaag heb ik dan nog een dagje vrij gehad en morgen mag ik aan het werk!
Een hele dikke kus uit het warme Italie!
13 Mei 2007 - 21:30
Neef Lier:
Heeeeeeej Jess,
Ik heb de eer om het eerste bericht achter te laten op je weblog!! YES.
Helemaal top dat jullie goed op de camping zijn aangekomen en jah ik zag me inderdaad al helemaal voor me hoe jullie daar gelopen moeten hebben.
Ben erg benieuwd naar je verhalen en je ervaringen in Italie. Dus ga het zeker volgen. Inmiddels dus twee nichtjes waar ik regelmatig ff op de site moet kijken! COOL.
Jess, geniet van Italie!
Groeten Lier -
13 Mei 2007 - 21:51
Pa En Ma:
Is me neef me toch weer voor met zyn eerste reactie.
Maar ik ben blij dat alles toch nog goed is gekomen. Ook met je t-shirts want die zal je wel nodig hebben. Je dikke truien kan je alleen hier maar aan.Geniet maar van alles en werk ze morgen.Dikke kus van mama en papa en een knuffel van Doeska -
14 Mei 2007 - 09:39
Tante Maria:
Hoi Jess,
Fijn te horen dat je goed bent aangekomen. En al lekker naar strand bent geweest:), hier is het al herfst:(. Ik heb nu al zin om naar je toe te komen. Reserveer een plekje voor ons hé? En ook goed te horen dat er een goede kok zit, want dat is wel heel erg belangrijk hé, vind je ook niet? Ik ben benieuwd naar verdere berichtjes en foto's. Ik hoop dat het gelukt is met de fotoruimte. Het geld is wel al van mijn rekening, dus ik denk het wel.
Nou, veel plezier verder en tot horens.
Kusjesss tante Maria. -
14 Mei 2007 - 09:55
Tante Petra:
Heej Jes fijn dat de reis goed is gegaan :) Je zal je eigen daar wel vermaken daar ben ik niet bang voor.
Heel veel plezier daar , we komen snel weer op je site gluren hoor ;) -
14 Mei 2007 - 14:25
Joyce&jacje:
hey hey meis
zo te zien gaat alles wel goed.
niet al te bruin worden he.
jammer dat je niet blond ben want dan had je heel veel kans gehad dat italianen aan je voeten hadden gelegen;)
maar nog heel erg veel plezier en heel veel kusjes van ons 2en.
en werkse natuurlijk:P
dikke kus -
15 Mei 2007 - 14:00
Dagmar:
Haay schatteke..
Fijn om te lezen dat je goed bent aangekomen haha ik had jullie daar wel eens willen zien lopen met al die spullen :)
Hoe is je eerste werkdag bevallen? wat moest je doen?
Meisje geniet er lekker van en denk ook af en toen eens aan ons in het koude kikkerlandje :P
Ik blijf je zeker volgen hier
xxx Lieffs Dagmar
15 Mei 2007 - 14:40
Ilse:
Hee lieverd, ik ben blij dat je heel bent aangekomen! ik hoop dat je het naar je zin gaat krijgen. Een beetje jammer van de tent maar verder lees ik en hoor ik van je moeder dat het toch best leuk is! Ja die italianen zijn charmeurs haha,,geniet er maar van nu je dit jaar wel vrijgezel bent ;), sgat ik blijf je volgen vanuit hier! loveyou -
15 Mei 2007 - 18:19
Oom Junior:
Ik wou dat ik de jongen in het kippenhok was.
gegroet anoniempje -
15 Mei 2007 - 18:36
Daphne:
hee meissie,
haha ik had je wel willen zien met je koffers, zal er leuk uit hebben gezien, lekker zeulen ;) maar het gaat dus allemaal goed, jammer van de tent maarja ikea doet wonderen met je tent haha. wat moet je nu allemaal doen daar..heel veel plezier iig, en ik stuur je nog ff een mailtje. dikke kus en liefs -
15 Mei 2007 - 18:42
Oma:
hallo Jessica
dat is snel nu al bericht van uit italie
fijn dat je goed ben aangekomen dat de tent een beetje tegenviel is maar bijzaak toch, gezelligheid daar gaat het om en dat het werk leuk is, ben ik erg benieuwd naar, geniet ervan groetjes Opa en Oma