even in het Diepe gegooid! - Reisverslag uit Oost-Souburg, Nederland van jessicadeboer - WaarBenJij.nu even in het Diepe gegooid! - Reisverslag uit Oost-Souburg, Nederland van jessicadeboer - WaarBenJij.nu

even in het Diepe gegooid!

Blijf op de hoogte en volg

21 Mei 2007 | Nederland, Oost-Souburg

Ciao!

Hier weer even een berichtje uit Italie!
Ten eerste weer allemaal bedankt voor de reacties natuurlijk! het blijft ook gewoon hartstikke leuk om te lezen!

Me eerste werkweek zit er alweer op! Is eigenlijk heel snel gegaan, alhoewel ik toch al het gevoel heb dat ik hier veel langer zit. Maar dat komt denk ik gewoon omdat ik hier snel gewend ben!

Ik heb op Donderdag mijn vrije dag, dus afgelopen donderdag ben ik met Sharon en Sammy naar een winkelcentrum geweest en hebben we lekker even gewinkeld!
We hebben hier een panda uit 1985 ongeveer tot ons beschikking dus we kunnen overal lekker met de auto naartoe!
Aangezien Sharon nog maar anderhalve week haar Rijbewijs heeft was het dus even je hart vasthouden hoe dat zou gaan verlopen. Maar het is allemaal keurig gegaan! We hebben ons niks aangetrokken van al die irritante toeterende Italianen en hebben gewoon op ons gemakje gereden!

Daarna hebben we natuurlijk een Mc Donalds opgezocht! Jah dat moet ook even gecheckt worden natuurlijk! En het smaakte prima!

Maar nu even over mijn Titel! Ik werd Gisteravond samen met Liza even in het diepe gegooid! We moesten samen van 7 tot 10 achter de bar staan. Nou hadden we ook smiddags vrij dus hebben we lekker liggen bakken in de zon en toen zeiden we al tegen elkaar dat we allebei nog niet savonds achter de bar hadden gestaan maargoed, het zou wel goedkomen!

Toen werd het 7 uur en stroomde gewoon even heel het restaurant vol! Gelukkig kwam Wouter ( de zoon van de eigenaren) ons even een handje helpen!
Het hele reataurant zat opeens vol, en wij maar rennen en vliegen, echt niet normaaal gewoon! Het was gewoon even Dikke stress!
Maargoed we hebben het dus wel even draaiende gehouden met z'n 2e!

Owjaaah wat ik bijna vergeet te vertellen is dat ik van de week een italiaanse simkaart heb gekocht!
Dus als jullie mij even willen spreken ofsow kun je mij ook altijd op me italiaanse nummer bellen! OF smsen!

Dit is het nummer : 0039-3468910499

Ik hou ook gewoon me hollandse nummer hoor, maar als je wilt bellen dan liever op me Italiaanse nummer want dat is voor mij iets goedkoper!

Nou ik denk dat ik ongeveer wel alles heb verteld, Jullie horen snel weer van me!

Owjah voor degene die het willen weten, het is hier tussen de 26 en 29 graden ongeveer! :D:D

Tot snel!!

• 21 Mei 2007 - 09:41

Lier:

HOIIII DIE JESS,

Super om deze goede berichten te horen, je hebt t duidelijk naar je zin. En als jij t daar naar je zin hebt, dan hebben wij het hier ook goed! (je blijft natuurlijk wel altijd t kleine nichtje...vergeet dat niet) Fijn dat je daar zo snel gewoon bent met je nieuwe omgeving. Dat is natuurlijk gewoon stikke belangrijk. Kun je ook al een beetje wennen aan je zo eenvoudige tent?! Heb je t al een beetje kunnen regelen daarzo?!

Tof dat jullie een panda hebben joh. Kun je overal lekker naar toe en ben je niet afhankelijk van andere mensen. T klinkt helemaal te gek joh, je verhaal. Lekker bakken in de zon, 26 tot 29 graden, eten bij Mc Donalds, winkelen! Maar er wordt ook veel gewerkt hoor ik al. Lekker ploeteren achter de bar van het restaurant. Hebben je al een feestje gevierd in de beach bar?!

Hier is t weer echt tien keer niets. Regen, wolken en koud. Balen joh. Maar goed.

Jess, kheb je nummer opgeslagen.. altijd handig. Je weet maar nooit!

Veel plezier verder daar, ennuh PARTYHARDY.

Daaaaaaaag XX Lier

• 21 Mei 2007 - 10:46

Mama:

Hoi Jess

Leuk weer iets van je te horen. Ik dacht even een reactie van mijn kant maar mijn neef is me weer voor geweest. Ben ik weer tweede. Maar zo te lezen gaat alles goed.

groetjes
    en een hele dikke kus van je moeder

• 21 Mei 2007 - 12:02

Daphne:

He wuufje,
    je maakt toch ook allemaal wat mee he haha. ben je al een beetje thuis in je armoedige tentje haha ;) maar die panda is wel super makkelijk zeg, kan je lekker overal naartoe.. beetje eng miss haha maar je komt er iig. gister natuurlijk lekker gezond. zal nog wel gana tegen vallen straks als alle gasten er zijn. dan word het knallen! maar komt goed.. ik stuur je zo nog een mail meis, haha de ontwikkelingen. liefs xxx dikke kus

• 22 Mei 2007 - 09:46

0ma:

hallo Jes
    heel leuk dat we zo bij blijven met je doen en laten daar en supper dat je het zo naar je zin heb en het werk zo leuk vind voor ons ook een hele gerustelling je zal zien je stage zit er op voor je het weet
    en met je eten zal het ook wel lukken een hamburgertje met een frietje gaat er altijd in toch?
    nou Jesje tot de volgende keer maar weer groetjes en een stevige knuffel van je Opa en Oma Waas Doeiiiiiiiiiiiiiii

• 22 Mei 2007 - 14:13

Je Zusje:

Heej lieve jess!

Bedankt voor je berichtje op mijn site. Natuurlijk zet ik er dan ook 1tje op die van jou he... eigenlijk heb ik niet zo veel nieuwtjes meer aangezien ik gister met je gebeld heb..ik ga zo maar weer is lekker werken bij mijn grote vriend :S maarja nog maar een paar weekjes.. Heel veel plezier nog, doe voorzichtig en ik mis je!! dikke kus! -xx- D

• 22 Mei 2007 - 19:28

Oma En Opa De Boer:

Hallo Jes. Fijn dat je het naar je zin hebt.Met het weer zit het wat tegen zo te lezen hè? Ik zit nu met een paar dikke sokken van Opa aan. Ik denk maar dat ik ook bij jou kom werken, als toilet juffrouw of als afwas hulp,misschien gaat Oma Waas dan ook mee.Maar 16 Juni gaan we naar Benidorm daar is het dan ook lekker weer.Ik heb je net ook nog gebeld,maar misschien was je aan het werk. Ik probeer het morgen nog eens.Nu Jes dat was het weer ik ga je groeten met een knuffel van Opa en Oma de boer Dag lieverd

• 23 Mei 2007 - 16:19

Tante Maria:

Hoi Jess,
    Het lijkt wel een paradijsje daarzo. Heerlijk weer, Lekker winkelen en McDonalds!!! Het kan niet anders of wij hebben het straks heel erg naar ons zin, ik heb er al zin in hoor. Ik heb net 2 nieuwe luchtbedden gekocht, want ik heb er nu natuurlijk weer 4 nodig en ik had er maar 2 meer. Dus je ziet dat ik al voorbereidingen aan het treffen ben. Fijn dat je al voor ons gereserveerd hebt.
    Met je werk is het wel erg druk hé? Heb je maar 1 dag in de week vrij? Als je nu eens af en toe wat extra werkt dan kan je misschien als wij er zijn wat extra vrij krijgen en dan kunnen we eens lekker een paar daagjes weg, Naar Rome, Florence enzo.
    Nou, we zien het wel. Tot horens.
    Kusjes Tante Maria.

• 23 Mei 2007 - 17:54

Desiree:

Heey Jessje,

Heel leuk om jullie allenei zo te volgen! Ik had van jou ook niet anders verwacht als dat jij het super naar je zin zou hebben! Je hebt zon, zee (nou ja, een meertje dan), strand(je) en veel lekkere 'drankjes'! Had niet anders gekund, toch? Nee hoor, het werken moet natuurlijk ook gebeuren. Wanneer mag je beginnen aan je recreatie? Lijkt mee heel leuk als dat is wanneer wij er ook zijn! Heel veel plezier nog daar en werkse...

Xxx Dees

• 24 Mei 2007 - 15:42

Sandra:

Heej jess..

Zo te zien gaat alles goed bij jullie!!!
    Ik wist niet dat je ook restaurant moestdoen joh???

Ik zit op de receptie en de animatie is samen met clubactif.. (die zijn echt klote)

Nog veel suc6 en plezier..!!

Werkse!!

xxx Sandra

• 27 Mei 2007 - 09:38

Jordy:

Djezzieee.. Hier is heikens :P , k zou even zeggen dat ik je wel mis eeh .. maar dat komt goed.

Jes i love you !! kus sjon