de eerste werkdagen!
15 Mei 2007 | Nederland, Oost-Souburg
hallo lieve mensen,
Hartstikke bedankt voor jullie lieve berichtjes! doet me echt goed om te weten dat jullie me toch nog wel een beetje volgens!
ff voor Tante maria, ik heb het al gevraagd en je kan nog reserveren via internet, ik denk op www.lidotrasimeno.com. Me eigenaar heeft gezegd dat je maar even moet reserveren ik kan het ook doen geloof ik hoor, maar je kan het ook zelf doen. Dus laat maar even horen of ik het moet doen of dat je het zelf doet! Enne super bedankt voor de fotoruimte, ik hoop dat ik er foto's op kan zetten maar het internet ligt er best vaak uit, maar ik ga het binnenkort proberen!
Enne voor mijn ome Junior ;)....kom maar een keertje langs als je wilt, zou je wel leuk vinden tussen 9 meiden:P
ik heb nu me eerste 2 werkdagen achter de rug en moet zeggen, het is best zwaar maar ik vind het wel leuk om te doen
ik heb de eerste dag van 9 tot 6 in de keuken gestaan, dat was wat minder werk! ik moest in de spoelkeuken en heel de keuken sochtends en smiddags na de lunch ontsmetten en alles, super veel werk dus! en tussendoor nog even alle potten en pannen afwassen! maargoed ik heb ook nog mogen help met dingen snijden enzo dus dat was dan tog ook wel weer leuk!
En Vandaag mocht ik achter de bar en in het restaurant, najah je raad het al sochtends echt alles wat je maar schoonmaken kon, moesten we schoonmaken en daarna heb ik de tafels opgedekt en Terras geveegd enzo.
Het lijkt allemaal rot klusjes maar het is echt niet erg om te doen!
want we waren vandaag gesloten dus je kon alles lekker op het gemakje doen!
PLAN PLAN!
we hebben net een bbq gehad met iedereen was ook echt heel gezellig, heel lekker gegeten.
Vandag was de kok namelijk vrij, dusja was heel het restaurant vandaag gesloten.
En we hadden tot 1 uur smiddags geen elektriciteit, omdat ze ergens verderop aan het werk waren ofsow.
Dusja we konden ook geen koffie schenken enzo. Dus we hadden een lekker rustig dagje!
Owja en trouwens Ils, je hoeft hier niet blond te zijn om de italianen aan je voeten te hebben :P
gewoon een hollands meisje is al voldoende!
Ik kan jullie wel vertellen dat ik hier wel 4 maanden kan doorbrengen hoor! Geen probleem!
nou ik geloof niet dat ik nog meer te vertellen heb, ik ben er natuurlijk nog maar net, maar het begint me steeds beter te bevallen!
nou mensen nog maals bedankt voor alle lieve berichtjes en jullie horen snel van me!
Ciao!
Het lijkt allemaal rot klusjes maar het is echt niet erg om te doen!
want we waren vandaag gesloten dus je kon alles lekker op het gemakje doen!
PLAN PLAN!
gewoon een hollands meisje is al voldoende!
Ciao!
15 Mei 2007 - 20:13
Leroy:
Hoi jessje,
Ja hoor, daar zijn we weer! Als ik je verhaal zo lees dan krijg ik spontaan een vakantie gevoel. Hoewel jij natuurlijk hard moet werken om de camping draaiend te houden ;)
De eerste dagen heb je een beetje van alles wat gedaan. Gaaf man.
Hoe is het weer in italie?! Hier is t wat wisselvallig. Af en toe regen en af en toe zon.
Nou Jess.. ik ga nog ff bij deel kijken.
X en HVJ
Lier
16 Mei 2007 - 08:41
Jessica:
hooi liefje,
fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt!Wat een gedoe met die smsjes maar volgens mij heb je hem vanochtend tog uiteindeljk ontvangen? Hoe is het weer daar?Hier niet zo best jammergenoeg..regen regen regen. Ik blijf je hier volgen hoor meid!
Succes
Liefs en kusjes
Jessica -
16 Mei 2007 - 12:12
Oma De Boer:
hallo Jessica
Hoe het met je gaat hoef ik niet te vragen. Maar dat vinden wij fijn om te lezen.Jij treft het met het weer, hier is het uien met peen.Is je tent al verder ingericht? Want dat is ook naatje.
hij is toch niet lek hè? Leuk dat je een fijne groep hebt. in ieder geval met de tijd weet je wel wie leuk is of niet.
nu Jes dat was het tot nu toe, wij hopen dat je het beren goed naar je zin blijft hebben dan zijn wij ook gerust.
Een dikke pakkerd van Opa en Oma de Boer.
dag moppie. -
17 Mei 2007 - 17:27
Ronald:
hee gangster
Lekker 4 maanden naar Italië. je heb het ook weer voor mekaar. Ik mag me dinsdag 29 mei op het zon overgoten Texel melden. Word bij de bootgroep geplaatst. Beetje rondjes varen enzo, is wel grappig alleen beetje ver weg. Je heb het wel lekker druk daar zo tezien. Volgens mij gaat het dan om zonder dat je er erg in hebt dus geniet ervan. Veel plezier nog éj. Ik ga nou nog is iets schrijve naar je zus.
KusS Ahmed -
20 Mei 2007 - 20:57
Reena:
Heey Jess..
Goed om te lezen dat alles goed met je gaat en je het erg naar je zin hebt..
tot snel dan maar en veel plezier nog.. Haha
Kusss Reena.. 0ne Love !